Aman

Hi,

I need to export a huge project (180 texture in 2048*2048 ).
But when i do my export nothing happen , i have juste my skeleton.json.

And when i look spine.log , i have no error message.

I have v1.6.13 spine version.

Maybe spine can't deal with a huge project , or the problem is something else ?


Up : Sometimes i have this message :

Error:#iterator() cannot be used nested
Aman
  • Posts: 27

Nate

"Error:#iterator() cannot be used nested"
Any idea what you are doing when this error occurs?

Not sure why nothing would happen in export. Is it possible to email your project? contact@esotericsoftware.com
User avatar
Nate

Nate
  • Posts: 10561

Aman

Nop no idea but maybe it's because some of my animation's name have three number : 101 and +.

I test something :

Spine can export 30 textures in 2048*2048.

When i put a another one i have my problem. Maybe you set a limit for texture numbers during export ?

Can we up this limit at 180 for example ? mdr i know , it's a lot !
Aman
  • Posts: 27

Nate

There isn't a limit. What are you exporting? Are you exporting a PNG sequence?
User avatar
Nate

Nate
  • Posts: 10561

Aman

I export a JSON with atlas and texture.
JSON is generate but not texture if i have more than 30.

But for 180 textures it's 35Mb. I have already export more heavy file.
Aman
  • Posts: 27

Nate

Ah, it's the texture atlas that doesn't export. I still don't understand why you don't see an error, but the packing will try to load all the images in memory before packing begins. I've changed this in 1.6.14 so it will only load one image in memory at a time. Maybe this will help your issue.
User avatar
Nate

Nate
  • Posts: 10561

Aman

Ok i will test.
When will yo urelease the 1.6.14 version ?
Aman
  • Posts: 27

Nate

In a few minutes. :)
User avatar
Nate

Nate
  • Posts: 10561

Aman

Thanks !

sometimes i have this again : "Error:#iterator() cannot be used nested"

But i do the export one more time and it's work ! :)
Aman
  • Posts: 27

Nate

I am unable to make that error occur. :( Are you exporting to your images directory? Try not doing that.
User avatar
Nate

Nate
  • Posts: 10561


Return to Bugs